Na kontaktoni

+355 69 603 3030

E-Mail

info@emakdivani.com

JANI

Set kolltuqesh JANI

3vendesh,2vendesh, 2kolltuqe

ngjyra e disponueshme e zeze dhe bezh

kembe dhe bazament druri

sfungjer 6000 dhe nje shtrese memory

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

*