Na kontaktoni

+355 69 603 3030

E-Mail

info@emakdivani.com

KEND BORA

KEND BORA I PERSHTATSHEM PER AMBIENTE MESATARE DHE KOMOD.

Cope velluto

Sfungjer superluks dhe memory 10 cm

Skelet druri masiv

PERMASA:

300-220-110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

*