Na kontaktoni

+355 69 603 3030

E-Mail

info@emakdivani.com

RIO

KEND RIO MATERIALE CILESORE DHE TE REHATSHME

KEND RIO ME MEKANIZEM TE REHATSHEM

Permasa :3m me 2,50

kembet :Inox

copa :pastrohet lehtesisht nga njollat

i pershtatshem ne permasa dhe ngjyra sipas porosise se klientit

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

*