Na kontaktoni

+355 69 603 3030

E-Mail

info@emakdivani.com

Rreth Nesh

Ne si kompani mundohemi të sjellim te ju divanet me cmimet që ju kërkoni ose mund ti plotësoni

Që në fillimet tona si kompani, ne kemi qenë të përkushtuar për tju ofruar klientëve tanë produkte me cilësi të lartë, stil unik, modern si dhe duke i ofruar atyre mundësi për zgjedhje të dizajnit dhe kërkesave të tyre.

Ne ju ofrojmë koleksionin më të ri të mobiljeve, duke përfshirë: tavolina buke dhe mesi, dhoma gjumi për të rritur dhe për fëmijë , divane sipas preferencave të klientit dhe te përshtatshme për hapësirën dhe stilin e tuaj.

Puna jonë e palodhur ,cilësia dhe çmimet e mira janë arsyet që ju të mbeteni tek ne klient besnik dhe  të përhershëm.

Qëllimi ynë është që të sigurojmë te ju rehati në cdo divan dhe me kosto-efektive. Ne angazhohemi për të përmbushur kërkesat tuaja duke qenë gjithnjë në hap me tregun dhe klientëve t’i ofrojmë shumëllojshmëri të produkteve nga trendet më të reja.

Ne ofrojmë një gamë të gjerë të divaneve dhe mobiljeve ashtu sic ju mund ti kërkoni. Duke filluar nga një shumëllojshmëri e madhe e divaneve, mobiljeve dhe tavolinave duke u siguruar që klientët të jenë gjithmonë të kënaqur me kombinimet dhe përzgjedhjen e tyre.

EMAK DIVANI KOMPANIA LIDER NE FUSHEN E PRODHIMIT TE MOBILJEVE NE TREGUN SHQIPTARE DHE ME GJERE.
E KRIJUAR NE QYTETIN E SHKODRES NE FILLIM TE VITIT 2002 JA KEMI DALE TE VENDOSIM STANDARTE NE TREGUN VENDAS .
NE GJITHE KETO VITE JEMI PERPJEKUR TE SJELLIM ME TE MIREN PER TREGUN SI PER NGA CILESIA , ASHTU EDHE CMIME KONKURUESE .
MATERIALET I ZGJEDHIM ME KUJDES SI NGA DERRASA ,SFUNGJERI ,PELHURA DUKE I SJELLE KLIENTIT NJE PRODUKT PERFUNDIMTAR I KURUAR NE CDO DETAJ.
I PUNUAR ME KUJDES DHE DASHURI NGA MJESHTERIT TANE TE KUALIFIKUAR NE VENDET EUROPIANE